Aisea e le tumau ai pusa polyurethane pe a tuu mo se taimi umi

E masani ona fesili mai tagata faʻatau ia matou polyurethane casters tuʻuina mo se taimi umi, o le a tupu le matua, faigofie ona malepe ma isi mea faʻapitoa, o le mea moni, e le o se faʻafitauli caster, o se mea masani.

Muamua, polyurethane caster mafuaaga tuai
Polyurethane caster mafua'aga matua matua eseese. I se tulaga lautele, o mafuaʻaga autu o le matua o le polyurethane caster e aofia ai le faʻamaʻiina, ultraviolet radiation, susu, maualuga le vevela, maualalo le vevela, vailaʻau vailaʻau ma isi mea tau le siosiomaga, faʻapea foʻi ma le polymer molecular filifili o lona lava fausaga ma kemisi mautu ma isi mea.

1698655219907

Lona lua, polyurethane caster aafiaga matua
Polyurethane caster matua, o le a suia ona meatotino faaletino ma kemikolo, faʻaalia e pei o le lanu pogisa, taʻei luga, paʻu maaa, faʻaitiitia elasticity. Faatasi ai ma le faʻaleagaina o le tikeri o le matua, o le faʻatinoina o le polyurethane casters o le a faasolosolo malie lava ona leiloa galuega, ma iu ai ina oʻo atu i mea faitino. I fa'atinoga fa'atino, e pei o mea fa'amaufa'ailoga fau fale, mea pa'u fa'akomepiuta, nofoa ta'avale ma isi matā'upu, fa'alava polyurethane tuai e mafai ona ta'ita'i atu ai i lamatiaga saogalemu.

Lona tolu, pe o le matua polyurethane o le a taʻitaʻia ai le faʻamaluluina o mea
A maeʻa le matua o le polyurethane caster, o le maaa ma le elasticity o le meafaitino o le a faʻaitiitia, lea e ono oʻo atu ai i le faʻamaluluina o mea, ae e le naʻo le pau lea o le auala e faʻaalia ai le matua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaitiitia o mea faʻapipiʻi o polyurethane casters e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaleagaina o mea i lalo o le malosi. O le mea moni, o faʻailoga faʻatinoga faʻaletino e pei o le maaa ma le elasticity o polyurethane casters e suia i luma ma pe a uma le matua, o se tasi lea o faʻailoga sili ona taua o le tikeri o le matua o mea.


Taimi meli: Me-28-2024