O le a le taofi fola, o a ona foliga ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga

Faʻamau eleele o se masini faʻapipiʻi i luga o le taavale faʻafeiloaʻi uta, e masani ona faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina ma le faʻamautuina o masini feaveaʻi, e faʻaleleia ai mea leaga e le mafai e le au faʻapipiʻi ona laa i luga o le pedal pe a feliuliuaʻi i le 360 ​​tikeri ma faʻaogaina e le taʻavale mo se vaitaimi, o le pito i luga o le uili ua masaesae ma leiloa le galuega o le braking poʻo le uili luga faʻafesoʻotaʻi le eleele i lalo o le pito i luga ole uili, lea e faigofie ona see ma le mautu.

图片4

 

O fa'ailoga o oloa fa'amau o le fola e fa'apea:

Mea gaosi mea: o le taofi eleele e faia i luga o le ipu uamea maualuga, lea e maualuga le malosi ma le tumau.

Faʻapipiʻi: E mafai ona faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi le taofi o le eleele i le pito i lalo o masini feaveaʻi e ala i le ipu faʻavae, faigofie ona faʻapipiʻi.

Faiga fa'agaoioi: A fa'aoga, na'o le la'a i luga o le vae vae, o le a si'i a'e le taofi o le eleele ma fa'apipi'i mau masini feavea'i e fa'amautu lona tulaga.

loka fola o le fale

Faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga: O le taofi o le eleele o loʻo i ai se tautotogo faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi vavalalata ai vae polyurethane i le eleele, lea e mafai ona faʻamautu ai meafaigaluega ma puipuia ai uili mai le mamafa mamafa mo se taimi umi.

O taofi fola e masani ona faʻaaogaina i ituaiga eseese o le faʻaaogaina o loli, taʻavale eletise eletise, masini masini ma meafaigaluega faʻapisinisi eseese, ma e sili ona faʻaaogaina i mea taʻavale ma eletise, e masani ona faʻapipiʻiina i le va o uili tua e lua, o le matafaioi o le paka le taavale.

图片5

I le taimi nei i luga o le maketi talosaga o le taofi eleele o tautotogo uma ituaiga compression, o lona uiga, i le va o le pedal ma le ipu mamafa compression spring, pe a oomi le pedal i le iuga e le loka le tagata lava ia loka, i le taimi nei, o le mamafa. e mafai foi ona siitia i lalo le ipu 4-10 millimeters, o le mamafa i luga o le eleele e mautinoa e le tautotogo.E lua ni faaletonu i lenei ituaiga o taofi eleele: Muamua, e mafai ona faʻaaogaina i totonu poʻo le eleele mafolafola siosiomaga, pe afai e manaʻomia le paka o masini feaveaʻi i fafo, o le eleele e sili atu i le 10 millimeters maualalo e le mafai ona paka le. taavale.O le lona lua o le a faʻapipiʻiina masini feaveaʻi pe a tuʻuina atu, o lea e taʻua ai foi le lifi, lea e i ai se aafiaga patino i le mautu o le paka.

 

 

 


Taimi meli: Mati-12-2024