O a mea taua o le Ground Brake?

taofi fa'alalo, ose upu atonu e le masani ai le to'atele o tagata. O le mea moni, e masani lava ona faʻaaogaina i masini feaveaʻi e pei o uta uta. O le isi, o lenei tusiga o le a faʻaalia ai uiga o oloa ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga o taofi fola i auiliiliga, ina ia mafai ai e le au faitau ona maua se malamalama sili atu i latou.

图片1

O uiga o oloa o le taofi eleele e masani lava ona atagia i vaega nei:
1. Faia i luga o le ipu uʻamea maualuga, e mafai ona faʻapipiʻiina pe faʻafefe i le pito i lalo ole masini feaveaʻi.
2. Faʻafaigofie ona faʻaogaina, naʻo le laa i lalo o le vae vae ma lou vae e sii ma faʻapipiʻi masini feaveaʻi.
3. O puna faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ai vae paʻu latalata i le fola, e faʻamautinoa ai o loʻo mautu meafaigaluega ma puipuia ai uili mai le mamafa umi o le mamafa.

图片2

O taofi o le fola e masani ona faʻaogaina i masini feaveaʻi e pei o uta uta poʻo mea faigaluega, ma e masani ona faʻapipiʻi i le va o uili tua e lua e paka ai le taʻavale. I le taimi nei i luga o le maketi o loʻo faʻapipiʻiina taofi, o lona uiga, o le pedal ma le ipu faʻamalosi ua faʻapipiʻiina i se puna faʻamalosi. A oomi le pedal e oʻo i le pito, o loʻo lokaina e le tagata lava ia, i le taimi nei, e mafai foi ona faʻagasolo i lalo le ipu faʻamalosi i le 4-10 mm, e faʻamautinoa ai le mamafa i luga o le eleele. Ae ui i lea, o lenei taofi eleele e iai ni tapulaʻa faʻapitoa: muamua, e naʻo le faʻaogaina i totonu poʻo le eleele mafolafola siosiomaga, afai e manaʻomia le paka o masini feaveaʻi i fafo, o le eleele e sili atu i le 10 millimeters maualalo e le mafai ona paka; lona lua, o le masini feaveai i le unloaded e mafai ona jacked i luga, ma o lea e taʻua foi o le lifi, lea ei ai se aafiaga patino i le mautu o lana paka taavale.


Taimi meli: Iul-22-2024