O faʻatonuga faʻapipiʻi mo se sikulima gimbal e matua faigofie lava!

Universal uili, o le mea moni, o se ituaiga o casters tatou te oo mai i fesootaiga i lo tatou olaga i aso taitasi.Casters e tusa ai ma le faiga liliu, vaevaeina i uili faasinoala ma uili lautele, e masani ona latou faaaogaina faatasi.O le uili faʻatonu o le uili faʻapipiʻi i luga o le faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi, o le mea e taʻua o le faʻamaufaʻailoga faʻamau, e faʻatatau i le itu o le faʻataʻavalevale e faʻamautu, e masani ona faʻaaoga e faʻatapulaʻa le itu o le gaioiga o le taavale toso, ina ia mafai ai e le taavale toso i luga o le laina saʻo. itu o le fegasoloaʻi, tele o atopaʻu, o fagogota o loʻo faʻaaogaina i lenei ituaiga o casters.O iinei i le silk rod universal wheel e fai ma faʻataʻitaʻiga, fai atu laasaga faigofie o le faʻapipiʻiina:

图片5

Mea: uili lautele, sikulima, nati

Laasaga:

1.Determine po o fea e te manaʻo e faʻapipiʻi ai gimbals.E masani lava, o gimbals e tatau ona faʻapipiʻi i pito i lalo e fa o le mea.Faailoga nofoaga nei mo le viliina mulimuli ane.

2. To'a se pu i tulimanu taitasi o le pito i lalo o le mea.O pu e tatau ona laʻititi laʻititi nai lo le lautele o fao.Ia mautinoa e aloese mai le faaleagaina o le mea pe a viliina pu.
3. Fa'aofi le puipui o le gimbal i totonu o le pu, ia mautinoa e mafai ona fesuia'i le puipui.Fa'aofi le fa'avili i totonu o le puipui ma le pu, ona fa'amau lea o le fa'ailoga i le nati.Faamolemole ia matau o le nati e tatau ona faʻapipiʻi i le va o le puipui ma le pito i lalo o le aitema ina ia mafai ai e le gimbal ona fesuiaʻi saoloto.
4. Toe fai laasaga o loʻo i luga seia faʻapipiʻi uma gimbals e fa.
5. A maeʻa ona faʻapipiʻi gimbals, faʻamolemole suʻesuʻe i latou e iloa ai pe mafai ona latou vili saʻoloto.Afai ei ai ni fa'afitauli, toe siaki pe ua sa'o le fa'apipi'iina o gimbal ta'itasi ma toe fa'amau fa'amau ma nati.

图片6

 

A faʻapipiʻi le uili lautele, e tatau ona faʻapipiʻi i le tulaga ua faʻamaonia e le gaosi oloa i le mamanu, ma ia mautinoa o le malosi o le puipui e fetaui ma le gafatia o le faʻaaogaina, ina ia aloese mai le mamafa tele i le faagasologa o le faʻaaogaina i le laasaga mulimuli ane, lea o le a aafia ai le ola tautua o le uili lautele.Universal uili e tatau i taimi uma ia perpendicular i le fegasoloaʻi uili axis, casters tumau e tatau ona i ai i se laina saʻo i le va o latou au, pe a na o le faʻaaogaina o uili lautele, ona mautinoa lea o le faʻataʻitaʻiga tutusa, pe afai o le uili faʻatonu ma le uili lautele ma le faʻaogaina o le uili, ona faʻamautinoa lea e mafai ona fetaui le tasi ma le isi, o se faʻatulagaga talafeagai e faʻamautinoa ai e mafai ona faʻaaogaina masani.


Taimi meli: Nov-27-2023