Ulufale i le lalolagi o AGV casters: o se kesi pedal mo logistics fou!

I le tulaga o logistics faʻaonaponei, otometi ma atamai ua avea ma tulaga le maalofia i le atinaʻeina o pisinisi.Faatasi ai ma i latou, o le faʻaaogaina o le taʻavale taʻitaʻia otometi (AGV) ua faʻateleina ma sili atu ona salalau, ma AGV casters, o se vaega taua, ua tosina atu foi le tele o le gauai.O lea la, o le a le sao a le AGV casters i mea faʻaonaponei?O lenei tusiga o le a ave oe e saili.

Fa'aaogaina o fa'amea AGV i mea fa'aonaponei fa'aonaponei

I logistics faʻaonaponei, o le matafaioi autu a AGV casters o le lagolago ma taʻitaʻia galuega AGV.E iai a latou feʻaveaʻi feʻaveaʻi ma saʻo le faʻaogaina o le mafai, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei ma le saʻo o felauaiga logistics.E le gata i lea, e mafai e AGV casters ona faʻafetaui i laufanua lavelave eseese ma siosiomaga, faʻamautinoa le faʻamaoni ma le mautu o felauaiga logistics.

18系列AGV单轮_副本

 

Fa'aaliga ma fa'amanuiaga o AGV casters

AGV casters e le gata o loʻo i ai le lelei tele o le amoina o le gafatia ma le taʻavale, ae o loʻo i ai foʻi foliga ma mea lelei:
1. Pulea atamai: AGV casters ua faʻapipiʻiina i luga o le faʻaogaina o faiga faʻatautaia, lea e mafai ona taʻitaʻia saʻo le AGV femalagaaʻi ma iloa ai masini ma felauaiga atamai.
2. Malosi fetuutuunai: AGV casters e sili ona fetuutuunai ma e mafai ona fetuunai i fanua eseese eseese ma siosiomaga ina ia mautinoa felauaiga logistics lamolemole.
3. Ola umi auaunaga: A'o faia AGV casters i mea e sili ona lelei ma le gaosiga o gaosiga alualu i luma, o loʻo i ai le umi o le tautua ma le maualalo o le ofuina.

图片4

I le taimi na tusia ai lenei tusiga, matou te gauai atu i mataupu vevela nei ma faʻamatalaga lata mai:
1. O le atinaʻeina o tekinolosi a le AGV: faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi faʻapitoa, o loʻo faʻaleleia foi tekinolosi AGV.I le lumanaʻi, o le AGV o le a sili atu le atamai, tutoʻatasi ma galulue faʻatasi, faʻateleina le faʻaogaina ma faʻamanuiaga i mea faʻaonapo nei.
2. Green logistics: i tausaga talu ai nei, o loʻo sili atu le gauai atu o malo i le atinaʻeina o mea lanu meamata.AGV casters, o se faiga faauo ma le malosi-sefe o logistics ma felauaiga, e ogatusa ma le tulaga atinae o logistics lanu meamata, ma o le a sili atu avanoa avanoa.
3. Faʻaaogaina o tekonolosi 5G: 5G tekonolosi e tuʻuina atu ai le AGV ma le sili atu le saʻo ma le lelei faʻatautaia, fesoʻotaʻiga ma le faʻatonutonuina o faiga.I le lumanaʻi, o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi 5G ma AGV casters o le a vavalalata, faʻateleina faʻafouga ma suiga i faʻaonaponei logistics.
4. Puleaina filifili filifili atamai: Pulea o filifili sapalai atamai o se itu taua atinae o logistics faaonaponei, ma AGV casters, o se vaega o filifili sapalai atamai, o le a fesoasoani i le faaleleia o le manino, faatuatuaina ma le lelei o felauaiga logistics.

图片3

I se aotelega, o le AGV casters e taua tele i mea faʻaonapo nei.Latou te le gata ina faʻaleleia le lelei ma le saʻo o logistics ma felauaiga, ae faʻafetaui foi i le tele o siosiomaga faigata ma fanua.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi a le AGV ma le faʻalauteleina o nofoaga faʻaoga, o le a sili atu ona taua le sao a le au taʻavale AGV i logistics faʻaonapo nei.Sei o tatou tulimatai atu i le AGV casters mo logistics faʻaonaponei e aumaia atili faʻafouga ma suiga!


Taimi meli: Apr-24-2024