Hva er standardene knyttet til industrielle hjul?

Den raske utviklingen av industrien gjør at vi kan ha en annen visjon om samfunnet, da hjulene nettopp kom inn på markedet som ikke visste at det ville ha så stor innvirkning på industrien, med hjulene inn i markedet, slik at vi har en ny jakt på det. historie.Ulike land har ulike standarder for hjul, så det vil være differensiering etter produksjon, så hva er standardene knyttet til industrielle hjul?

1.GB/T 14688-1993 Industrielle hjul nasjonal standard (GB)
Denne standarden spesifiserer type industrielle hjul, tekniske krav, testmetoder, inspeksjonsregler, skilt, emballasje og lagring.Denne standarden gjelder for udrevne industrikjøretøyer og instrumenter og utstyr for mobile hjul.Denne standarden gjelder ikke for alle typer møbler, kofferter og andre hjul.
2.GB / T 14687-2011 industrielle hjul og hjul
Denne standarden spesifiserer begreper og definisjoner av industrielle hjul og hjul, type, størrelse, nominell belastning, tekniske krav, testmetoder, inspeksjonsregler, skilt, emballasje og lagring.Denne standarden gjelder for industrikjøretøyer og instrumenter og utstyr, ikke-motordrevne mobile hjul og hjul.Denne standarden gjelder ikke møbler, kofferter og andre trinser og hjul.
I tillegg er disse standardene i tillegg til den kinesiske versjonen, det er en engelsk versjon, kan du finne etter behov.
3. Lokale standarder er ikke det samme
Forskjellige land er det ikke de samme standardkravene, og det involverer forskjellige områder vil også være forskjellige, hvert land vil ha sine tilsvarende merkehjul for å forklare dette fenomenet, vi analyserer disse standardene kan være veldig tydelige for å vite forskjellen mellom dem, det er lett å gjenkjenne dem.
Det er verdt å merke seg at gjeldende standard vil være over tid, kan gjøre å oppdatere, og i samsvar med hvilken implementering, er også nødvendig å ta hensyn til.


Innleggstid: 15. desember 2023