TPU hjul for hjemme, kontor, industrielle og medisinske applikasjoner.

Har du noen gang hørt om TPU-hjul? Begrepet høres kanskje rart ut, men det er faktisk veldig vanlig i vårt daglige liv. TPU-hjul spiller en viktig rolle i møbler, kontorrekvisita, industrielt utstyr og til og med medisinsk utstyr. I dag, la oss ta en titt på disse tilsynelatende merkelige, men vanlige hjulene.

图片1

TPU, forkortelse for termoplastisk polyuretan, er et materiale med utmerket slitestyrke, oljebestandighet, kjemisk motstandsdyktighet og lavtemperaturbestandighet. Derfor er TPU-hjulene hjul laget av dette materialet. Sammenlignet med andre materialer har TPU-hjul bedre motstand mot slitasje og vibrasjonsdempende egenskaper, noe som gjør at de spiller en utmerket rolle i en rekke anledninger.

I møbler kan vi ofte se bruk av TPU-hjul på stoler, bord, vogner osv. Den utmerkede slitestyrken til TPU-hjul gjør at de kan redusere friksjonen under bevegelse og skyving av møbler, og dermed beskytte gulvet mot riper. Dessuten kan dens vibrasjonsdempende ytelse også redusere støyen som genereres av møblene i ferd med å flytte, slik at hjemmemiljøet blir mer stille og behagelig.


Innleggstid: 23. mai 2024