Supermarkedsvogner blir større?Og hvordan har hjulene endret seg?

La meg starte med å fortelle deg et kaldt faktum du sannsynligvis ikke visste.Supermarkedsvogner blir større.
Dagens supermarkedsvogner er dobbelt så store som de fra 1975. Hvorfor er dette?Innbyggeraktivisten Ralph Nader argumenterer for at det er en måte for frekke kapitalister å manipulere forbrukere på: vognene er så store at du gjør deg selv flau hvis du bare kjøper en liten ting.

图片4

Du har kanskje ikke lagt merke til denne endringen, fordi relativt, vognen under universalhjulet de siste årene er også iterativ oppdatering, du i ferd med daglig bruk, og ga deg ikke å bringe gjennomføringen av motstand, så du er veldig merkbar .

En supermarkedsvogn hvorfor velge å bruke universalhjul?

Grunnen til at supermarkedsvogner bruker universalhjul er fordi de gir bedre manøvrerbarhet og fleksibilitet for å tilpasse seg travle miljøer i supermarkeder.Sammenlignet med vanlige hjul kan universalhjul svinge fritt, noe som gjør det lettere for kjøretøyet å snu og bevege seg på trange steder.I tillegg kan universalhjulet også redusere friksjonen mellom vognen og underlaget ved svinging, og dermed redusere friksjonen mellom vognen og underlaget og gjøre vognen lettere å flytte.I supermarkeder velger shoppere vanligvis den travleste tiden å handle på, når gangene i supermarkedet vil være veldig travle.Supermarkedsvogner med universalhjul er i stand til å bevege seg mer fleksibelt gjennom mengden, og gir dermed en bedre handleopplevelse for shoppere.

图片5

For det andre, hvor er endringen i supermarkedsvognens universelle hjul?
Først av alt, størrelsen, størrelsen på supermarked hjulet har gradvis utviklet seg fra den første 2-3 tommer til 4-5 tommer, størrelsen på endringen til en viss grad for å redusere gjennomføringen av motstanden.I tillegg, med den iterative oppgraderingen av teknologien, har hjulbraketten, fett, lagre, hjuloverflatematerialer, etc. gjennomgått små endringer, disse endringene kan virke ubetydelige, men den grunnleggende forbedringen av fremdriften for supermarkedsvogner er ikke nok til å løse problemet .

For det tredje, fremtiden til supermarkedsvognen

图片6

Supermarkedsvogner med drivhjul som hjul har nå dukket opp på markedet, og disse trallene gjør handleprosessen enklere i den visualiserte fremtiden.Denne typen vogn vil bli populær til en viss grad ettersom industrien stabiliserer seg og prisen på drivhjul stabiliserer seg.Kombinasjonen av drivhjul + universalhjul vil være en annen utviklingsretning for supermarkedsvogn.

 


Innleggstid: Sep-06-2023